Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

Доклад: Роботизирано заваряване да нарасне значително до 2020 г.
Mar 12, 2016

А наскоро освободена доклад очаква приходи за роботизирано заваряване пазар да се увеличи с близо 40 процента, като възникващи нации получат осъзнаване на своя потенциал.

Според анализа на Frost & Съливан роботизирано заваряване пазара спечелени приходи от 2.44 милиарда щатски долара през 2014. Тази сума се очаква да се изкачи до 3.38 милиарда щатски долара до 2020 г. в голямата си част поради повишената глобална информираност на технологичния напредък в заваряване и техните дългосрочни ползи.

Frost & Съливан очаква Азиатско-Тихоокеанския регион да видите най-големият растеж в роботизирано заваряване, но анализаторите също очакват увеличаване дейност в Русия, Африка, Латинска Америка и Близкия изток.

"Провеждане на обучение и демонстрации чрез панаири и семинари ще търкулнали топката за мащабни усвояването на роботизирано заваряване целия свят," каза Frost & Съливан анализатор гуру Махеш.

В доклада се казва, използване на роботи за дъга и заваряване съпротива предлага по-голяма последователност и повторяемост на производителите, както и значително подобряване на енергийната ефективност, който помогна да се увеличи търсенето в Северна Америка и Европа.

Анализатори очакват търсенето да расте в автомобилния сектор и транспортните индустрии-които в момента представляват най-голям дял на пазара — докато електрониката, тежки машини и строителство сектори също трябва да изпитат растеж.

В допълнение докладът очаква развитие в композитен и въглеродни влакна материали да разшири цялостният обхват за производство на автоматизация.