Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

Американски река колеж се стреми да Искра интересът заваръчно Кариери
Mar 12, 2016

ОТ ДЖЕСИКА HICE

За да се привличат и обучават повече заваряване професионалисти, американски река колеж в събота насърчавани програмите си техническо образование.

Според американското общество за заваряване и колеж страната ще трябва повече от 374,000 заварчици от 2024. Обществото съ-домакин на събота в събитие, предлагащи виртуална реалност заваряване преживявания и практически демонстрации. Местни фирми настроите кабини, да предложи информация и заявления за работа за студенти и висшисти.

Заваръчни маски се показват по време на заваряване Експо в американски река колеж в Сакраменто в събота, 6 февруари 2016 г. Заваряване промишленост се нуждае от работници, и колегията се опитва да привлече студенти да ги обучават за заваряване кариера.
Заваръчни маски се показват по време на заваряване Експо в американски река колеж в Сакраменто в събота, 6 февруари 2016 г. Заваряване промишленост се нуждае от работници, и колегията се опитва да привлече студенти да ги обучават за заваряване кариера. Марк Рийз, на колежа заваряване отдел председател и професор, каза, средната възраст на заварчик е 55. Рийз каза четири години степен не е необходимо да се присъедини към полето.

"Студентите, които ходят на училище тук са били наети," каза Рийз, сочещи към борда на работа в класната стая, заваряване. Американски река колеж предлага сертифициране заварчици са длъжни да имат и подновяване на всеки шест месеца. "Студентите плащат $30 вашето дарение. Ако те не го имат, ние питаме, че те се върна по-късно след получаване на работни места за да помогне. "

Колежът предлага пет различни сертификати и заваръчни технологии степен. Брендън Бийти, заваряване специалист, каза, че е възможно за учениците да получат сертификат в един семестър, тъй като всеки изисква до 14 единици.

РЕКЛАМА

Бийти завършил американски река колеж през 2015 г. с неговото заваряване сертификация, в крайна сметка "работи пътя си нагоре" да стане светлина железопътен и Локомотив заварчик със Сименс в Сакраменто.

"Сименс е наела 40 души от септември – 75 процента от местни колежи общност," каза Бийти. Най-заваряване фирми изглежда да наемат студенти, защото те не са "лоши навици" и може да бъде "построен" за извършване на определена работа, каза Бийти.

Бийти, каза той дължи успеха си на колежа заваряване програма.

"Се плаща да се забавляват," каза той. "Ако направите нещо, което обичаш, това не е работа."

Джейсън и Ребека Съмърс каза те са бивши наркомани, който обърна живота си около малко преди Джейсън започва да посещава колеж.

"Този клас е причината за промяна", казва Ребека лета.

През 2008 година те казаха, защитни услуги взе синовете си 1 - и 2-годишните. След тяхното възстановяване процес започва, децата са били върнати и евентуално Джейсън лета започва да посещава американски река колеж.

"Аз са били сертифицирани за пет години," каза лета, който работи за JB радиатори в Сакраменто.

Триш Колдуел, декан на колежа на техническо образование, заяви технологични отдели и техническа студенти се пренебрегва.

"Техническа образование е изчезнал в средните училища," каза тя.

Колдуел каза, че е развълнуван за последните получената колегията което ще обнови програмата.

През 2015 г. пет Северна Калифорния колежи, включително американски река и други в Лос Риос Общността колеж област, бяха наградени 5 милиона щатски долара безвъзмездна помощ за финансиране на Северна Калифорния колеж общност американски чиракуване инициативата.

Според САЩ отдел на труда уебсайт програмата ще създаде за стаж модел за Северна Калифорния.

Според САЩ Бюрото на труда статистика средната заплащане за заварчици е $37,420 с средната часова ставка от $17.99. Търговски драйвери, заваряване инспектори, търговски представители и техници ежегодно печелите между $47000 и $55,000. Най-високо разплащателните работа в полето, което се изисква диплома, е материали инженер, със средната годишна заплата на $87,690.